Advies

Mira Mero betekent kijk helder. De diensten van Mira Mero zijn gericht op het creëren van helderheid voor kritische, ondernemende professionals in vraagstukken rondom rechtvaardigheid, solidariteit, gelijkheid en duurzaamheid.

Moreel Dilemma Analyse

Heb je een moreel dilemma en wil je deze op een weloverwogen en verantwoorde manier aanpakken? Ik kan een volledige analyse maken, waarin ik in kaart breng wat het morele dilemma precies is, welke oplossingsmogelijkheden en (conflicterende) waarden er zijn, en op basis van welke argumentatie je een keuze kunt maken. Neem voor meer informatie contact met me op.

Projectontwikkeling vanuit Ethisch Perspectief 

Wil je een project ontwikkelen om een maatschappelijk probleem aan te pakken, rekening houdend met alle betrokkenen en hun waarden? Vanuit een ethisch perspectief krijg je een duidelijk beeld van het precieze probleem, welke oplossingen, betrokkenen en waarden er zijn, en hoe je een weloverwogen keuze maakt gebaseerd op de juiste argumenten. Neem voor meer informatie contact met me op.

Reflectie op Idealistische Plannen

Ben je al begonnen aan het uitschrijven van je plan, maar wordt het een wirwar van visies en waarden, die je allemaal in één plan probeert te verwerken? Met een reflectie, check ik jouw plan op helderheid, geloofwaardigheid, volledigheid, realisme en betrokkenheid, zodat je meer steun en minder weerstand krijgt van anderen. Lees hier meer over de Reflectie op Idealistische Plannen.


Heb je niet kunnen vinden wat je nodig hebt? Kijk dan ook even bij Trainingen, of stuur me een mail met jouw specifieke vraag.

 

Buffer this pageEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on FacebookPin on PinterestShare on Google+Share on StumbleUponShare on Reddit